Recensies

De onderstaande recensies zijn in de afgelopen jaren geplaatst op de Facebook pagina van Gastouder BijLein en de Slimme Peuter Club van Gastouder BijLein. Ik ben heel blij met alle enthousiaste en positieve berichten!

Marjolein is erg creatief en wist vanaf het begin een gevoel van veiligheid bij mijn peuter te creëren. Hij gaat met veel plezier, wordt uitgedaagd en ik waardeer Marjolein haar kennis, openheid en haar eerlijkheid. Ze is betrokken en geeft ruimte aan de eigen (sterke) persoonlijkheid van het kind, zonder daarbij te oordelen. Ze ziet achterliggende emoties en speelt daar op in. Wij zijn erg blij 🙂

Henriëtte

10 oktober 2018 , (5 sterren, Slimme Peuter Club)

Onze twee kleintjes gaan iedere week een dag naar Marjolein en hebben het daar heerlijk. Ze is enorm creatief en biedt allerlei leuke dingen aan, kindjes vinden het heerlijk BijLein.

Alles Voorhetkoor

25 januari 2018, (5 sterren)

Onze meiden hebben zo genoten bij Marjolein. Geen saaie momenten. Marjolein heeft voor ieder kind wel een uitdaging en verzint altijd leuke, creatieve en ondernemende aktiviteiten. Veel liefde en aandacht voor de kinderen. Ook is er tijd om lekker te chillen tijdens een picknick of een filmpje kijken. Lekkere gezonde snacks en lunch, maar er mag ook gerust wat gesnoept worden. Kortom een super lieve ondernemende en zorgzame gastouder!

Linda

26 oktober 2017

De liefste, leukste, gezelligste, creatiefste, mooiste, knapste, vindingrijkste, doorzetterigste en zo nog veel meer gastouder die er is!

Annemiek

15 december 2016, (5 sterren)

Marjolein zorgde voor alles waar een kind behoefte aan heeft. Een veilige omgeving met een zorgzame ouder die naast rust zorgt voor een gevarieerde dag met plezier en als het weer het toelaat een frisse neus in de gezonde buitenlucht. Wij hebben ook na 11 jaar nog regelmatig contact. Het is zowel voor ons als ouders als voor onze dochter een supertijd geweest!

Bert

8 oktober 2014, (5 sterren)

Een aanrader!! Voor iedereen wie iets speciaal voor het kind zoekt.

Agnieszka

6 oktober 2014 , (5 sterren)

Waar vind je een gastouder die een kleine dreumes met een stofjas aan en een veiligheidsbril op (kindvriendelijke) proefjes laat doen? Onze zoon vond het geweldig! Hij gaat graag naar Marjolein en is nog lang niet uitgespeeld als wij hem komen halen. Marjolein doet uitdagende activiteiten die passen bij het kind, bij haar hoeft niemand zich te vervelen. Wij zijn heel blij met Marjolein als gastouder voor onze zoon!

Monique

20 april 2018, (5 sterren)

Onze zoon komt nu bijna 3 maanden bij marjolein, en wat heeft ie het leuk daar, hij is gek op de diertjes van marjolein hij begint al om ze te roepen als ie de auto uit komt. Super fijne gastouder

Yvonne

6 december 2017, (5 sterren)

Gido

25 maart 2017 , (5 sterren)

BijLein heeft onze dochter een gezellige en leerzame tijd gehad! Ze deed verschillende activiteiten met een thema. Aan creativiteit geen gebrek…

Martha

17 februari 2016, (5 sterren)

Super gastouder. Onze dochter is vanaf 5 weken t/m haar derde bij Marjolein geweest. Wij noemden haar nooit gastouder, maar gastmoeder. ‘Gastouder’ deed tekort aan hoe zij zorgde voor ons kind. Bij Marjolein krijgt je kind niet alleen een hapje, drankje, slaapje en een schone luier. Zij heeft gerichte aandacht en stimuleert je kind in de ontwikkeling. Heel bijzonder om te zien en herkenbaar als echte roeping van Marjolein.

Annelies

7 oktober 2014, (5 sterren)

Mijn kinderen kwamen er ruim 11 jaar geleden al toen stond t nog in de kinderschoenen maar toen ook al met heel veel plezier. Echte aandacht en ieder in zijn waarde laten.

Natasja

6 oktober 2014, (5 sterren)

Zoon en dochter gaan met veel plezier naar Marjolein. Lein verzint steeds weer nieuwe en uitdagende activiteiten. Fijn voor mij dat wisselende uren ook een mogelijkheid is.

Marja

18 april 2018, (5 sterren)

Geweldig wat ze daar allemaal met de kindjes doen! Ik kan niet anders zeggen dan 100% geweldig!

Carla

25 maart 2017 , (5 sterren)

Sinds dit jaar komt onze kleine meid voor vaste opvang bij Marjolein en ze vindt het heerlijk! En wij genieten van de foto’s die we krijgen doorgestuurd. Ze doet ontzettend veel leuke dingen met de kinderen en zorgt dat ze goed moe naar huis gaat 😉

Tessa

22 maart 2017 , (5 sterren)

Zijn heel blij met Lein. Beide kinders hebben het erg naar hun zin (gehad). Vertrouwde omgeving en de kids worden uitgedaagd in hun ontwikkeling. Top!

Sheil La

september 2015, (5 sterren)

Gemotiveerde en betrokken gastouder! Kinderen worden gestimuleerd op cognitief en creatief gebied!!

José

7 oktober 2014, (5 sterren)

Paulien

6 oktober 2014, (5 sterren)